ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Silahlı Kavgada 1 Kişi Tutuklandı

             BEYŞEHİR – 21 Ocak Pazartesi günü akşamı saat 18.30 sıralarında Dalyan Mahallesi’nde bir apartmanın zemin katında bulunan bir kahvehanede arazi meselesi yüzünden meydana geldiği..

Silahlı Kavgada 1 Kişi Tutuklandı

 

           BEYŞEHİR – 21 Ocak Pazartesi günü akşamı saat 18.30 sıralarında Dalyan Mahallesi’nde bir apartmanın zemin katında bulunan bir kahvehanede arazi meselesi yüzünden meydana geldiği öne sürülen silahlı kavga olayının ardından polis tarafından evinde gözaltına alınan amcaoğlu İ.H. tutuklanarak cezaevine konuldu.
            Beyşehir ilçe merkezinde 21 Ocak günü akşam saatlerinde bir kahvehanede yaşanan ve 1’i ağır 2 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavga olayının ardından polis tarafından gözaltına alınan İ.H. polis merkezindeki işlemlerinin ardından ‘adam öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla sevk edildiği Beyşehir Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayda vücudunun 7 ayrı yerine isabet eden kurşun ve saçmalarla yaralanan kahvehane sahibi İ.H. ve ayağından yaralanan kardeşi M.H.’nin amcasının oğlu olan İ.H., yaralılardan M.H.’nin verdiği bilgi sonrasında polis tarafından evinde gözaltına alınmıştı. Olaya karıştığı öne sürülen diğer şüpheli amcaoğlu  M.H.’yi  polis yakalamak için çalışma başlattı. M.H.’nin bir süre önce şartlı tahliyeden yararlanarak cezaevinden çıktığı bildirildi.
           Diğer yandan, silahlı kavga olayında kullanıldığı iddia edilen kayıp av tüfeği de işyerine yakın bir yerde bir araç içerisinde polis tarafından bulundu. Bulunan tüfeğin olayın seyrini değiştirmesi bekleniyor.Pompalı  tüfeğin olayda kullanılıp kullanılmadığının tesbit edilmesi amacıyla polis kriminal labaratuarına gönderildiği öğrenildi. Polis, yaralılardan M.H.’nin verdiği ifade doğrultusunda kullanıldığı öne sürülen av tüfeğe ait boş fişeklerin olaydan sonra toplanmış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.
           Bu arada, işyerinin içerisinde silahlı kavga olayının ardından bir tabancaya ait olduğu tesbit edilen 8 boş kovanın ele geçirildiği de öğrenildi.
          Öte yandan, silahlı kavga olayının ardından ağır yaralanarak Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kahvehane sahibi İ.H.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
          Tarafların, olayın yaşandığı günün öncesinde aralarında arazi meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrasında karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldukları da ortaya çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL