ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sırada mobil aşevi var

  BEYŞEHİR-Beyşehir Göl Feneri Derneği’nin mobil aşevi kuracağı bildirildi. Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı,yaptığı açıklamada, olası bir felaket anında hizmet vermesi planlanan mobil bir aşevinin kurulması için çalışmalara..

Sırada mobil aşevi var

 

BEYŞEHİR-Beyşehir Göl Feneri Derneği’nin mobil aşevi kuracağı bildirildi.

Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı,yaptığı açıklamada, olası bir felaket anında hizmet vermesi planlanan mobil bir aşevinin kurulması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bunun için gönüllü insanlara ihtiyaç duyduklarını belirten Takavcı, şunları kaydetti:

“Mobil aşevi ile birlikte bir de kurtarma ekibi kurmayı planlıyoruz. Projesini hazırladık ve İl Dernekler Müdürlüğü’ne sunduk. Bu projemiz, resmi manada çıksa da çıkmasa da biz kurma işlemini gerçekleştireceğiz. Allah korusun, bir beldemizde herhangi bir felaket yaşansa, Beyşehir’in gönüllü bu evlatları o bölgeye gidterek hem sıcak yemek dağıtacak, hem de kurtarma ekibi olarak faaliyet yürütecek. Bu manada ciddi bir çalışmanın içindeyiz.Bu konuda bizlere destek vermek isteyen kardeşlerimizi derneğimize bekliyoruz. Gönüllü olmak isteyen kardeşlerimiz, formlarını derneğimizden temin edip doldurduktan sonra hangi konularda gönüllü olmak istediklerini belirtebilirler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL