ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tarhanası İstanbul’da görücüye çıktı

        BEYŞEHİR – Selçuklu Başkenti Konya ile Osmanlı Başkenti İstanbul’u sanayi ve kültür alanında buluşturması planlanan ve İstanbul Feshane’de düzenlenmekte olan KONEXPO Konya Sanayi ve Kültür Etkinliği..

Tarhanası İstanbul’da görücüye çıktı

 

      BEYŞEHİR – Selçuklu Başkenti Konya ile Osmanlı Başkenti İstanbul’u sanayi ve kültür alanında buluşturması planlanan ve İstanbul Feshane’de düzenlenmekte olan KONEXPO Konya Sanayi ve Kültür Etkinliği Programına, Beyşehir Kaymakamlığı, Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Ticaret Odası da katılıyor
      Dün başlayan ve 16 Eylül tarihine kadar sürecek  İstanbul Feshane’de düzenlenmekte olan KONEXPO’da Beyşehir’in tarihinin, kültürünün ve doğal zenginliğinin anlatılacağı broşürler dağıtılacak. Hazırlanan sunumlarla da görsel olarak destek verilecek olan fuar boyunca Beyşehir Tarhanası, kazanlarda pişirilecek ve temsili olarak çitlere serilerek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
       Beyşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen personel fuar boyunca misafirlere Beyşehir hakkında bilgiler vererek ilçeye davet edecekler.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL