ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taşcı En Başaralı Belediye Başkanı

              BEYŞEHİR – Sonuçlara göre Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Konya’da merkez ilçeleri dışında ilk sırada yer aldı. Konya’nın 31 ilçesinde ise Beyşehir, Merkez Karatay..

Taşcı En Başaralı Belediye Başkanı

 

            BEYŞEHİR – Sonuçlara göre Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Konya’da merkez ilçeleri dışında ilk sırada yer aldı. Konya’nın 31 ilçesinde ise Beyşehir, Merkez Karatay ilçesini de geçerek genel sıralamada 3. oldu.
            Araştırma, Türkiye’nin 16 Büyükşehir – 15 İl ve bu illere bağlı ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek adına gerçekleştirildi. Araştırma da, Kantitatif araştırma tekniklerinden “yüz yüze görüşme yöntemi” kullanılarak uygulandı. 31 ilde toplam 386 noktada gerçekleştirilen araştırmanın yüzde 25’i kır özelliği taşımakta olan ilçe ve köy merkezlerinde yapıldı.
            Konya’da yapılan araştırmada Merkez ilçelerde Meram birinci, Selçuklu ikinci, Beyşehir Belediyesi üçüncü, Karatay Belediyesi de dördüncü sırada yer aldı.
            Taşra ilçeler arasında birinciliği Başkan Taşcı elde ederken, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat ikinci sırada yer aldı.
            Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı araştırmada da Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Taşra ilçeleri arasında yine birinci olurken genel sıralamada dördüncü sıradaydı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL