ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taşçı’dan Kandil Mesajı

  Başkan Taşcı, açıklamasında, “Mevlid adıyla, yüzyıllardır sevinçte, tasada, doğumda, ölümde okunması bu geleneğin bugün de canlı bir şekilde devam etmesi, Peygamber sevgisi etrafında teşekkül eden milli ruhun ifadesidir. Yüce..

Taşçı’dan Kandil Mesajı

 

Başkan Taşcı, açıklamasında, “Mevlid adıyla, yüzyıllardır sevinçte, tasada, doğumda, ölümde okunması bu geleneğin bugün de canlı bir şekilde devam etmesi, Peygamber sevgisi etrafında teşekkül eden milli ruhun ifadesidir. Yüce dinimiz, huzurlu ve mutlu dünyanın en büyük hayat kaynağıdır. Takip ettiğimiz geleneğin gücü ve bunun hala milletimizin gönlünde dipdiri yaşaması, gelecek için bizleri umutlandırmaktadır. Yüzyıllardır görülmüştür ki Türk Milleti inançlıdır, hoş görülüdür, dini inançlarını bir kavga konusu olarak değil, barış ve huzur kaynağı olarak görmektedir” dedi.

 “Peygamberimiz, kargaşa ortamında, insanlık için bir güneş olmuş, çirkinlikleri güzelliklere çevirmiştir” diyen Başkan Taşcı, açıklamasını şöyle tamamladı:

 “İnsanlık O’nun getirdiği yüce değerler ve prensipler doğrultusunda büyük medeniyetler kurmuş, kaybedilen haklarına kavuşmuş, özünde var olan yüce değerlerin farkına varmış, kadın erkek Allah’ın ve toplumun huzurunda eşit olmanın mutluluğunu tatmıştır. Tüm insanlığın Mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL