ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tehlikeye Kulaç Açıyorlar

             BEYŞEHİR – Yasak olmasına rağmen gezinti yatlarının, su bisikleti ve teknelerin seyir güzergahı olarak kullandığı  Eşrefoğlu Köprüsü önündeki kıyıda yüzen çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden köprü..

Tehlikeye Kulaç Açıyorlar

 

           BEYŞEHİR – Yasak olmasına rağmen gezinti yatlarının, su bisikleti ve teknelerin seyir güzergahı olarak kullandığı  Eşrefoğlu Köprüsü önündeki kıyıda yüzen çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden köprü üzerindeki demirlere çıkarak metrelerce yükseklikten kendilerini göle bırakıyor. Zaman zaman birbirlerini iten çocuklar, balıklama tabir edilen atlayış şekilleriyle tehlikeye aldırış etmeyen kendilerini suya bırakıyor.
            Çocukların tehlikeli atlayışları karşısında endişelenen vatandaşlar ise yetkilerin bir an önce önlem almasını istiyor. Çarşamba Kanalı’na akıntısı olan sahil kesiminde uyarılara aldırış etmeyerek yüzen çocuklar, vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ve zabıta ekiplerini görünce bölgeden uzaklaşıyor. Görevlilerin alanı terk etmesiyle yine aynı yere gelen çocuklar, kaldıkları yerden yüzmeye devam ediyor.
            Yetkililer, havaların ısınması ile birlikte gölde olası boğulma vakalarına karşı ebeveynleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle anne ve babaların, çocuklarını sık sık göle girmemesi hususlarında uyarmaları ve takip etmeleri konusunda dikkatlerini çekiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL