ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Trafikte sıkı denetim

        BEYŞEHİR – Beyşehir İlçesi’nde modifiye edilen otomobiller ile motosikletlere yönelik denetim ve kontroller sıklaştırıldı.         Edinilen bilgiye göre, yaz mevsiminin başlaması ile birlikte..

Trafikte sıkı denetim

        BEYŞEHİR – Beyşehir İlçesi’nde modifiye edilen otomobiller ile motosikletlere yönelik denetim ve kontroller sıklaştırıldı.
        Edinilen bilgiye göre, yaz mevsiminin başlaması ile birlikte artan motosiklet trafiği ile modifiye edilen araçlar üzerinde Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şehir içi trafik ekipleri tarafından her gün değişik saat ve noktalarda yürütülen uygulamalar yoğunlaştırıldı. Uygulamalarda trafik ekiplerine asayiş ve karakol  ekipleri de destek veriyor.
         Amortisör helezonlarından yay keserek, aracı alçaltarak  ve birtakım değişiklikler yapılarak modifiye edilen motorlu araçların son dönemde cadde ve sokaklarda drift yaparak vatandaşların huzur ve güvenliğini tehlikeye düşürdüğü yönünde artan şikayetler üzerine  harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şehir içi trafik ekipleri,  modifiye edilen araçların yanısıra motosikletlere yönelik olarak ise kask takma, tescilsiz, plakasız, sürücü belgesiz, egzos gazını abartılı şekilde yükselttirerek yollarda  rahatsızlık veren sürücüleri takip altına aldı.
         Mayıs ayından bu yana yoğunlaştırılan denetimlerde Haziran ayı sonu itibariyle trafik ekiplerinin 3 bin 333 aracı kontrol ettiği,  kurallara uymadığı belirlenen 684 sürücüye 2 ay içerisinde 103 bin 907 liralık para cezası kestiği öğrenildi.
          Denetim ve kontrollerde sürücü belgesiz araç kullanmaktan 33, sürücü belgesi sınıfına göre sürmeye yetkili oldukları araçlar dışındaki araçları sürmekten 4 kişiye, sürücü belgeleri geri alındığı halde, geri alma süresi içerisinde araç kullanan 3 kişiye suç tutanağı düzenlenerek yasal  işlem yapıldı,  yönetmelikle belirtilen miktarın üzerinde alkollü araç kullandığı belirlenen 1 sürücünün ise sürücü belgesine el konuldu. Sözkonusu dönemde 35 araç ise trafikten men edildi.(

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL