ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tur Operatörleri Beyşehir’de

            BEYŞEHİR –  Beyşehir ziyaretine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Konya Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu da..

Tur Operatörleri Beyşehir’de

            BEYŞEHİR –  Beyşehir ziyaretine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Konya Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu da eşlik etti.
            Güney Koreli tur operatörleri, Beyşehir’de Eflatunpınar ve tarihi Eşrefoğlu Camisi ile yakamanastır mesire yerini ziyaret etti. Eşrefoğlu cami hakkındaki bilgilendirmeyi cami imamı İsmail Efe yaparken, tur operatörleri  ahşap mimari eseri Eşrefoğlu Camisi ve Külliyesi’ne hayran kaldı.
            Ziyaretin ardından Kaymakam Başıbüyük, Belediye başkanı İzzet Taşçı ve TÜRSAB Konya Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu ziyaret hakkında bilgi verdi. 
            Koreli turistlerin denizden ziyade tarih turizmini seven insanlar olduğunu ifade eden Başıbüyük, “Bu ziyaretin sonunda tur operatörleri, düzenleyecekleri turlarla Beyşehir’i de tur kapsamına alırlarsa ilçemiz kazançlı çıkacaktır” dedi.
            Başkan Taşçı’da bu gezinin yalnız Konya’ya özel olduğunu, ancak Sayın vali ve TÜRSAB Başkanı Ulu’nun bu geziye Beyşehir’i de dahil ettiklerinden dolayı teşekkür etti.
            TÜRSAB Konya Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu ise Konya’ya Güney Kore’den yılda 40 bin turist geldiğini söyledi. Güney Koreli tur operatörlerine bölgeyi tanıtmanın çok önemli olduğunu aktaran Ulu, “İnşallah sonuçları güzel olur. Önümüzdeki yıl daha çok Güney Koreli turistin bölgemize gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL