ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkiye şampiyonasına katılacak Konya kulüpleri belli oldu

          KONYA – Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, yaptığı açıklamada, Aksaray’da yapılacak şampiyonaya Konya tarihinde ilk defa bu kadar yüksek bir sayıda sporcunun katılacağını belirtti…

Türkiye şampiyonasına katılacak Konya kulüpleri belli oldu

 

        KONYA – Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, yaptığı açıklamada, Aksaray’da yapılacak şampiyonaya Konya tarihinde ilk defa bu kadar yüksek bir sayıda sporcunun katılacağını belirtti. Göreve geldikleri günden bu yana Konya’da Kick Boks kulüp ve sporcu sayısının artırılarak bu branşı canlı tutmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Güçlü, “Neticesinde yüksek katılım sağladık. Desteklerinden ötürü kulüplerimiz ve il müdürümüz Ömer Ersöz Bey’e teşekkür ederiz”dedi.

Güçlü, Şampiyonada Konya’yı temsil edecek takımın belli olduğunu da kaydederek, takım antrenörleri Hatice Coşkun, Bekir Tekin ve Ahmet Sağ ile birlikte 7 kulüpten 60 bay ve bayan sporcu ile Türkiye şampiyonasına iştirak edeceklerini söyledi.

Aksaray’daki şampiyonaya katılacak Konya kulüpleri şöyle:

Derbent Gençlikspor, Özel İdarespor, ASEM Spor, Selçuklu Belediyespor, Aktif Budokanspor, Beyşehir Belediyespor, Yapıspor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL