ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üçü bir arada kutlama

              Sağlık Sendikası (Sağlık-Sen) Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Anamas Konukevi’nde düzenlenen ebeler, hemşireler ve anneler günü etkinliğine Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ali Çelik, Hastane..

Üçü bir arada kutlama

 

            Sağlık Sendikası (Sağlık-Sen) Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Anamas Konukevi’nde düzenlenen ebeler, hemşireler ve anneler günü etkinliğine Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ali Çelik, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Durmuş Ali Turgut, Sağlık Sen Beyşehir Temsilcisi Mesut Can ve ilçede hemşire ve ebe olarak görev yapan sağlık çalışanları katıldı.

            Başhekim Op.Dr.Ali Çelik, program öncesi yaptığı konuşmada, son günlerde kamuoyunda yaşanan sağlıktaki şiddet konusuna değindi. Bu konuda Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı çalışmaları aktaran Dr.Çelik, “Bu çalışmalar içerisinde ebelerimize yönelik çalışmalar da bulunuyor. Ne kadar özverili çalıştığınızı biliyoruz ve sizlere karşı olan şiddeti de engellemek istiyoruz. Hepimizin işi çok zor. Özellikle sağlık ocaklarında çalışan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum. Ayrıca, hepinizin anneler gününü de kutluyorum.Bir sağlık emekçisi olarak her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi istiyorum.”dedi.

            Sağlık Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Mesut Can da yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının aynı zamanda birer anne olduğunu anımsatarak, tüm annelerin gününü kutladığını ifade etti.

            Konuşmaların ardından etkinlik, düzenlenen eğlence programı ile devam etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL