ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Uluslar arası festivale dönüşüyor

  HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali bu yıldan itibaren uluslar arası hüviyete bürünüyor. İmrenler Belde Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, yaptığı..

Uluslar arası festivale dönüşüyor

 

HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali bu yıldan itibaren uluslar arası hüviyete bürünüyor.

İmrenler Belde Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, yaptığı açıklamada, Belediye olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetleri bölgede başlatan ilk kurum olduklarını anımsattı.

14-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında 9’uncusu düzenlenecek festivalin bu yıl kabuk değiştirerek uluslar arası bir kimliğe büründüğünü ifade eden Şenönder, şunları kaydetti:

“Bu yıl festival kapsamında İmrenler konulu bir fotoğraf yarışması, Muay Thai Boks Şampiyonası düzenlenecek. Bu saydığımız boks turnuvası bölgemizde ilk defa gerçekleştirilecek. Ayrıca, yabancı konuklarımız da olacak. İmrenler Belediyesi olarak şimdiye kadar hep sosyal kültürel faaliyetlerde ve bölgeye yapılan yeniliklerde bölgeye hep öncü olmaya çalıştık. Halkımız da gerçek bir şampiyona seyredecek.  Ayrıca, halkımız, yurtdışındaki gurbetçi işçilerimiz ve beldemiz dışındaki İmrenlerli hemşerilerimiz, katılımlarıyla İmrenler Kültür ve Sanat Festivali’ni şenlendirecektir.

Bölgemiz halkını bu festivallerde kucaklaştırmak, tanıştırmak bizleri onore ediyor. Festivallerimizi belediyeler kaldığı sürece de organize etmeye çalışacağız. 2 gün süreli festivalin yapılacağı alan ise her zamanki yerinde olacaktır.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL