ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üniversite Öğrencileri sanatçıların köyünde

          HÜYÜK – Selçuk Üniversitesi (SÜ) Dilek Sabancı Devlet Konservatuarı tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinlikleri için Konya il merkezine gelen 10 ayrı üniversiteden öğrenciler ve beraberindeki öğretim..

Üniversite Öğrencileri sanatçıların köyünde

 

        HÜYÜK – Selçuk Üniversitesi (SÜ) Dilek Sabancı Devlet Konservatuarı tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinlikleri için Konya il merkezine gelen 10 ayrı üniversiteden öğrenciler ve beraberindeki öğretim üyeleri Çavuş beldesini ziyaret etti.
         Beldede bulunan Sonsuz Şükran Köyü’nü de gezen 80’e yakın üniversite öğrencisi, burada inşa edilen sanatçılara ait kerpiç evleri inceledi. Üniversite öğrencilerinin ziyareti,  köyde tesadüfen bulunan ünlü oyuncu Cemal Hünal, Sonsuz Şükran Köyü Derneği Başkanı Mehmet Taşdiken ve Çavuş Belde Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’le birlikte çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
        Üniversite öğrencileri,  gezi kapsamında Hüyük ve Beyşehir ilçelerinin tarihi ve turistik mekanlarını da ziyaret etti. Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, geziye katılan Türkiye’nin değişik illerinde öğrenim gören 10 ayrı üniversitenin öğrencilerine şükran köyünü tanıttıklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL