ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vekillerden beldelere çıkarma

           BEYŞEHİR – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın yaptığı belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez..

Vekillerden beldelere çıkarma

 

         BEYŞEHİR – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın yaptığı belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Akış, teşkilat yöneticileriyle birlikte Beyşehir’e bağlı Yenidoğan, Karaali, Sevindik, Emen ve Doğanbey Beldeleri’ni ziyaret etti.

            Beyşehir’in Doğanbey Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Büyükşehir Belediye Yasası çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yasayla birlikte 13 ilin daha büyükşehir statüsüne alınacağını, toplam büyükşehir belediyesi sayısının 16’dan 29’a çıkarılacağını belirten Mustafa Akış, konuyla ilgili çalışmaların İçişleri Bakanlığı’nca sürdürüldüğünü ifade etti.

            Taslağın bu ay Bakanlar Kurulu’nda ele alınarak tasarı olarak TBMM’ye sevk edileceğini belirten Akış,  ‘‘Çalışmanın belediyelerimiz için devrim niteliğinde olacağına inanıyorum. Söz konusu yasayla birlikte il sınırları içindeki tüm ilçe, belde ve köylerimiz, büyükşehir sınırı içine alınıyor, beldelerimizin belediye statüsü kaldırılıyor. Bunun yerine beldeler, ilçelerimizin birer mahalleleri haline gelecek ve bu değişiklikle ilçe ve beldelerimiz, tüm hizmetlerini büyükşehir belediyesinden daha hızlı, daha kaliteli ve çok daha fazla alacaklar. Dolayısıyla beldelerimiz ihya olacak’’ dedi.
            Üzülmez: 10 yılda büyük hizmetler yapıldı. Karaali Beldesi ziyaretinde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de İl Teşkilatı olarak beldeleri ziyaret ederek vatandaş ve esnafı dinlediklerini belirtti. Üzülmez “Bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman sizlerleyiz. Amacımız, sizleri dinlemek, sizlerle sohbet etmek ve varsa sıkıntılarınızı, taleplerinizi almaktır. AK Parti milletvekilleri ve teşkilatlarımız olarak her zaman yanınızda başımız dik olarak gezebiliyoruz. Çünkü iktidar olarak 10 yılda büyük yatırımları, önemli projeleri ve hayal denilen hizmetleri hayata geçirdik. Milletimizin bu güzel destek ve teveccühü devam ettikçe de halkımıza hizmeti sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL