ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yabancı Öğrencilerden Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR  – Avrupa Birliği projesi kapsamında İngiltere, Hollanda, Litvanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Polonya’dan gelen 18 öğretmen ve 13 öğrenci grubu Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir..

Yabancı Öğrencilerden Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR  – Avrupa Birliği projesi kapsamında İngiltere, Hollanda, Litvanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Polonya’dan gelen 18 öğretmen ve 13 öğrenci grubu Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Beyşehir’in tarihi değerlerini ve doğal güzelliklerini gezerek Beyşehir’e hayran kalan grup Başkan Özaltun’u makamında ziyaret etti.
          Başkan Özaltun makamında ağırladığı öğrenci ve öğretmen grubunu kendi ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Başkan Murat Özaltun’a taktim etti. Makamında yabancı öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun;” Hepinize hoş geldiniz diyorum. Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Ülkeler arası bağı kuvvetlendirmek, hepimiz için çok önemli. İngiltere, Hollanda, Litvanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Polonya’dan gelerek bizleri burada ziyaret ettiniz. Bilgi ve becerilerinizi geliştirmeniz, aynı zamanda da yeni bir çevre, yeni bir ülke, oranın kendi geleneklerini ve ortamlarını görmeniz sizler için çok büyük bir kazanım ve kazançtır. Bundan sonra da bağımızın hiç kopmadan devam etmesini diliyorum’’ dedi.
        Ziyaret Başkan Özaltun’un kendisini ziyarete gelen öğrenci ve öğretmen grubuna Beyşehir’i tanıtan tablolar hediye etmesi ile son buldu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL