ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Yaban Hayvanlarına Yem Bırakıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Milli Parklar Şefliği, Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü ile gerçekleştirdiği doğayı yemleme çalışmasına, toplumun birçok kesiminden gönüllü desteği geldi. ..

Beyşehir’de Yaban Hayvanlarına Yem Bırakıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Milli Parklar Şefliği, Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü ile gerçekleştirdiği doğayı yemleme çalışmasına, toplumun birçok kesiminden gönüllü desteği geldi.
         Genek mevkisinde ormanlık alanda ilçe esnafının yaban hayvanlarına dağıtılmak üzere verdiği et, sakatat, arpa, buğday ve mercimek ürünlerinden oluşan yem ve bayat ekmekler doğanın muhtelif yerlerine bırakıldı.
         Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı da dağların beyaz örtü ile kaplandığı zamanlarda yaban hayvanlarını yemlemenin artık Beyşehir’de bir gelenek haline geldiğini söyledi.
         Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ise yaban hayvanları ile sürekli iç içe olduğunu dile getirerek, onlar zor şartlarda beslemeyi bir görev olarak bildiklerini vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL