ResimLink - Resim Yükle
Eğitim-Kültür

Beyşehir’de Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir’de 2021 Yılı Yükseköğretim Kurumları (YKS) Sınavına girerek Beyşehir’de 1, 2, ve 3. Gelen öğrenciler ödüllendirildi. Beyşehir ve bölgemizin seçkin eğitim kurumlarından Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencelerinden Mehmet Yıldız,..

Beyşehir’de Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir’de 2021 Yılı Yükseköğretim Kurumları (YKS) Sınavına girerek Beyşehir’de 1, 2, ve 3. Gelen öğrenciler ödüllendirildi.

Beyşehir ve bölgemizin seçkin eğitim kurumlarından Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencelerinden Mehmet Yıldız,  Beyşehir Birincisi, Türkiye 831., Ayşe Yaren Topgün, Beyşehir ikincisi, Türkiye 879., Abdülkadir Külçe Beyşehir Üçüncüsü, Türkiye 2319.cusu oldu.

Fetullah Bayır Fen Lisesi’nde düzenlenen törende dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Beyşehir birincisinin ödülünü Kaymakam Yusuf Özdemir verdi. Özdemir; “Fethullah Bayır Fen Lisesi’nin ilçemizin medarı iftiharı olduğunu, bu yılda yine başarı göstererek Türkiye sıralamalarına giren öğrenci yetiştirdiğini, ve bu başarıların tesadüf olmadığını gösterdiğini” söyledi.

Beyşehir ikincisinin ödülünü de Belediye Başkanı Adil Bayındır verdi. Bayındır; “Güzel bir günde, güzel bir törendeyiz, zira yarınımızın garantisi olan, teminatı olan yavrularımızı ödüllendirmekle görevliyiz. Bizim yavrularımıza yeni hedefler sunduğunuz için Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum.  Başardıkları için arkadan gelecek öğrencilere de örnek olacakları için bu yavrularımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Beyşehir Üçüncüsünün ödülünü de İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk takdim etti. Konuk’ta; Yine Fetullah Bayır Fen Lisesi Beyşehir damgasını vurdu, ilk üç öğrencinin üçü de burdan, emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerimize, velilerimize, anne babalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül törenine Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Sıtkı Küçükbuzcu öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL