ResimLink - Resim Yükle
Eğitim-Kültür

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük Beyşehir’de incelemelerde bulundu

BEYŞEHİR – Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Beyşehir ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 06 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşen..

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük Beyşehir’de incelemelerde bulundu

BEYŞEHİR – Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Beyşehir ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 06 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşen programında ilk olarak Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’u ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde ilçe düzeyinde yürütülen eğitim çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Büyük, daha sonra Beyşehir Üzümlü Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üzümlü Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent İmri tarafından proje kapsamında üretmeyi hedefledikleri silah modelinin tanıtımı yapıldı.

Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Sümbül ise döner sermaye kapsamında üretimi yapılan silah parçaları ile ARGE kapsamında geliştirilen silah modeline dair bilgiler verdi.

Ziyaret ettiği okullarda hazır bulunan öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yerli ve millî savunma sanayimizin gelişmesinin ve lise döneminden itibaren gençlerimizin bu konuda da kendilerini geliştirmelerinin önemine değindi.

Bu okulların bünyesinde yapılan çalışmaların büyük önem ve kıymet ifade ettiğini belirten Büyük, kendilerini çağın gereklerine ve gelişmelerine uygun bir şekilde daha çok geliştirmeleri gerektiğini söyledi.  Büyük, yürütülen çalışmalarda emeği ve desteği olan okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL