ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

Adil Bayındır’ın adaylığı sonrası diğer aday adayları ne dedi ?

Ak Parti’de Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır olarak belirlenmesinin ardından gözler yarışın dışında kalan diğer aday adaylarına çevrildi. İlk olarak aday adaylarından HüseyinMuşmal partiden istifa ederken diğer aday adaylarından..

Adil Bayındır’ın adaylığı sonrası diğer aday adayları ne dedi ?

Ak Parti’de Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır olarak belirlenmesinin ardından gözler yarışın dışında kalan diğer aday adaylarına çevrildi. İlk olarak aday adaylarından HüseyinMuşmal partiden istifa ederken diğer aday adaylarından da Adil Bayındır’a tebrik ve destek geldi.

RECEP ELKİN
Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinin yürütürken Belediye Başkanı aday adaylığı için istifa eden Recep Elkin, sosyal medya hesabından kendisine aday adaylığı sürecinde destek verenlere teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi.
“Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Adil Bayındır olarak belirlenmiş olup kendisine,ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Aday adaylığı sürecimizde desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim.”

ALİ ÇANKAYA
Diğer bir aday adayı olan Ali Çankaya’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Başkan adayı Adil Bayındır’a başarı dileyerek Sn. Adil Bayındır’’ın yanında yer alarak 31 Mart akşamı inşallah Ak Partimizin zaferi ile Beyşehir’imizi taçlandıracağız dedi . İşte Ali Çankaya’nın o açıklaması ;

“31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde kurulduğu günden beridir içerisinde bulunduğum davam, Ak Partiden Beyşehir Belediye Başkan aday adayı oldum. Genel merkezimiz bu süreçte Belediye Başkanımız Sn. Adil Bayındır’ın adaylığını uygun görmüştür. Başkanımıza canı gönülden başarılar dilerim. Sn. Başkanımıza, Partimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Gönül verdiğimiz Kutlu davamızın bir neferi olarak Belediye Başkanımız Sn. Adil Bayındır’’ın yanında yer alarak 31 Mart akşamı inşallah Ak Partimizin zaferi ile Beyşehir’imizi taçlandıracağız. Aday adaylığımız süresince desteklerini esirgemeyen çok değerli hemşehrilerimize ve bu süreçte karşılıklı saygıyı, centilmenliği elden bırakmayan tüm aday adayı arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL