ResimLink - Resim Yükle
Siyaset

Ak Parti Beyşehir İlçe Yönetiminde Toplu İstifa

Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında istifa depremi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde istifa eden, Ak Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci’nin ardından Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri de istifa..

Ak Parti Beyşehir İlçe Yönetiminde Toplu İstifa

Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında istifa depremi yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde istifa eden, Ak Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci’nin ardından Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri de istifa etti.

Bahçeci’nin istifasıyla başlayan süreç ilçe yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla devam ediyor. Ak Parti Beyşehir İlçe yönetim kurulundan 14 kişinin toplu bir şekilde istifa ettiği öğrenilirken, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinden de istifalar olduğu bildirildi.

İstifa edenler: MEHMET EKİZ, YUNUS TURGUT, ALİHAN YENİYIL, HÜSEYİN TEKİN, OĞULCAN YAŞAR YÜREKLİ, NİHAT KARAKAYA, HÜSEYİN GÖKHAN KAYA, BİLAL ÇALIŞKAN, SÜHEYLA AKKANAT, HACER SÜRÜCÜ, İSMAİL KARA, MUSTAFA GÖKMEN, OSMAN KÜÇÜKGÜZEL, BİROL DEMİRCAN

İstifa gerekçeleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, aday belirleme sürecinde gelen istifalar dikkatleri çekti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL