ResimLink - Resim Yükle
Uncategorized

“Büyük İşlere İmza Atacağız”

Genç MÜSİAD’ın İstanbul Genel Merkezde gerçekleştirilen 14’üncü Olağan Genel Kurulu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD..

“Büyük İşlere İmza Atacağız”

Genç MÜSİAD’ın İstanbul Genel Merkezde gerçekleştirilen 14’üncü Olağan Genel Kurulu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, eski MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat’ın katılımıyla MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, ” Servetini sermayeye dönüştüren bir tüccar şuuruyla çok daha başarılı işlere imza atacağız.”dedi.

ÇITAYI ÇOK DAHA YUKARILARA TAŞIYACAKTIR

Gerçekleştirilen genel kurula Genç MÜSİAD Seydibey Başkanı Cevdet Samet Önal da katıldı. Asmalı, ‘Sizlere gerçekten güveniyoruz. En önemlisi tüzükte değişiklik yaparak bu dönem Genç MÜSİAD’ımız, direkt genel başkana bağlı olarak çalışacak.’ ifadelerini kullandı.   Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (Genç MÜSİAD) 14. Olağan Genel Kurulu’na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek derneğin yeni yönetimine başarılar dileyerek  Ben inanıyorum ki Genç MÜSİAD da bu ruh, inanç ve heyecanla çıtayı çok daha yukarılara taşıyacaktır.” diye konuştu.

Güven tazeleyen Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal ise, şunları dile getirdi: “Mirasyedi olmayacağız. Servetini sermayeye dönüştüren bir tüccar şuuruyla çok daha başarılı işlere imza atacağız. Yeni ve inovatif üretim, finans, rekabet ve iş modellerine odaklanacağız dedi.

Gerçekleştirilen Genel Kurula katılan Seydibey Genç MÜSİAD Başkanı Cevdet Samet Önal yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (Genç MÜSİAD) 14. Olağan Genel Kurulu hayırlı ve uğurlu olsun. Başkanımız Sayın Furkan Akbal’a tekrar görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Bizde inşallah bölgemizde üreten Türkiye’nin üreten gücü olmak için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL