ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Son müracaat 31 Mart

            Beyşehir Belediyesi İç Su Araçları Ruhsatlandırma Birimi tarafından yapılan açıklamada, müracaat sayısının en az 50 kişiye ulaşması halinde Mayıs ayı içerisinde sınav yapılacağı belirtildi.  ..

Son müracaat 31 Mart

 

          Beyşehir Belediyesi İç Su Araçları Ruhsatlandırma Birimi tarafından yapılan açıklamada, müracaat sayısının en az 50 kişiye ulaşması halinde Mayıs ayı içerisinde sınav yapılacağı belirtildi.
          Sınava katılmak isteyen vatandaşların Belediye İç Su Araçları Ruhsatlandırma Birimine şahsen başvurmaları gerektiği kaydedilen açıklamada, başvuruda bulunacak kişilerin 2’şer adet ikametgâh belgesi, diploma fotokopisi, sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 8 adet vesikalık fotoğraf, 2 adet plastik dosya ile müracaat edebileceği anımsatıldı.
         Açıklamada, bugüne kadar açılan 5 adet sınav sonucu toplam 517 kişiye Gemi Sevk ve İdare Belgesi verildiği belirtilirken, daha önceki yıllarda yapılan sınavlara başvuran ancak sınava katılamayan ya da başarısız olan kişilerin de yeniden müracaat etmesi gerektiği ifade edildi.
         Yetkililer, vatandaşları uyararak gemi sevk ve idare belgesi olmayan vatandaşların göl üzerinde tekne kullanamayacaklarını aksi takdirde Sahil Güvenlik Komutanlığının yaptığı denetimlerde belgesini ibraz edemeyenlere cezai işlem uygulanacağını kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL