ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesinden “Gönül Elçileri” projesine destek

           BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Belediye çalışanlarına gönül elçisi olmaları yönünde tavsiyede bulunarak böylesi önemli bir projede Beyşehir Belediyesi’nin de personeli ile destek vereceğini..

Beyşehir Belediyesinden “Gönül Elçileri” projesine destek

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Belediye çalışanlarına gönül elçisi olmaları yönünde tavsiyede bulunarak böylesi önemli bir projede Beyşehir Belediyesi’nin de personeli ile destek vereceğini söyledi.
         Sosyal Belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmetler yürüttüklerine vurgu yapan Taşcı; “Beyşehir Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük geçtiğimiz günlerde Beyşehir’de projenin startını vermişti. Bizde personelimizle yaptığımız toplantıda projenin önemine dikkat çekerek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz öncülüğünde projede personelimizin yer almasını tavsiye ettik. Personelimiz de bu konuda duyarlılığını göstererek gönül elçisi olmayı kabul etti. Önemli bir proje umarım en kısa zamanda hedefine ulaşır. Bizde kurum olarak böylesi değerli gördüğümüz çalışmaya bir nebzede olsa katkı sağlamış oluruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL