ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Her şey öğrenciler için

        BEYŞEHİR – Beyşehir Eşrefoğlu Kültür ve Eğitim’deki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile çok sayıda vatandaş katıldı…

Her şey öğrenciler için

 

      BEYŞEHİR – Beyşehir Eşrefoğlu Kültür ve Eğitim’deki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan açılış programında kürsüye gelen Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, bu tür kermeslerin birlik ve dayanışma duygusunu ön plana çıkaran organizasyonlar olduğunu belirtti. Etkinliklerin devamını dileyen Taşcı, “Rahmeti bereketi artıran bu tür organizasyonların düzenlenmesi çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Şiirlerin okunmasının ardından kermesin açılışını Kaymakam Başıbüyük ile Belediye Başkanı Taşcı birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetliler kermeste oluşturulan standları gezdi.
Kermes Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL