ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Asıl hedef Türkiye ve İran”

       Saadet Partisi (SP) Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, yeryüzünde ırkçılık ve emperyalizm (Siyonizm) tarafından tezgahlanan ve 3.dünya ülkeleri, ortadoğu ve özellikle İslam ülkelerine karşı..

“Asıl hedef Türkiye ve İran”

 

     Saadet Partisi (SP) Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, yeryüzünde ırkçılık ve emperyalizm (Siyonizm) tarafından tezgahlanan ve 3.dünya ülkeleri, ortadoğu ve özellikle İslam ülkelerine karşı başlatılan ‘hak ve özgürlük getirme’ hareketlerinin aslında sinsi bir oyun olduğu ve arkasında gizli bir planı barındırdığı görüşlerine yer verildi.

     Açıklamada, siyonizmin bu çalışmaları neticesinde, özellikle İslam coğrafyasında ve İslam topluluğu üzerinde etkili olduğu belirtilerek, şu değerlendirmelerde bulunuldu:

     “Coğrafi yapıyı değiştirip ortaya koymuş oldukları dezenformasyon neticesinde Müslüman toplulukları modern iletişim araçlarıyla etkileyip güya hak ve özgürlükler talep eden topluluklar olarak dünyaya lanse edip bu toplulukların coğrafi yapılarını, yönetim şekillerini yeniden şekillendirip işgal hareketlerine yani modern haçlı seferlerine devam etmektedirler. Bu işgal hareketlerine bilerek veya bilmeyerek kendilerine yakın veya kendilerinden olduklarını iddia ettikleri yöneticileri globalleşme, küreselleşme, insan hakları ve demokrasi yaftalarıyla kandırarak alet etmektedirler. 1991 yılında Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin bir senaryoya figüran kılınıp etkilenmiş Kuveyt’e Irak ordusunun girişi sağlanmıştır. Bunun neticesinde Kuveyt’i kurtarma ve bağımsızlaştırma adıyla başlatılan modern haçlı seferi Irak’ın işgali, Afganistan’ın işgali, Libya’nın işgali, Tunus’un, Mısır’ın, Sudan’ın, Somali’nin, Yemen’in kaosa itilmesi ile sonuçlandırılmış ve şimdi Suriye ile filimin sonuna yaklaşılmıştır. Bu büyük oyunun bir parçası olarak asıl plan ve hedef, Türkiye ve İran gibi jeopolitik konumu önemli olan yer altı ve yerüstü zenginlikleri çok olan ve gelecekte Müslüman milletleri bir araya getirmesi ihtimali olan  ve gerçekte büyük İsrail’in kurulması için en büyük engel olarak görülen bu iki ülkenin pasifize edilmesi, kaosa itilmesi  hatta birbiriyle çatıştırılarak ortadan kaldırılması hedeflenmektedir. İşte yaklaşan bu büyük tehlikeyi sizlere ve aziz milletimize anlatmak için bu basın açıklamasını yapıyoruz”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL