ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Hizmet İçin Yola Çıktık”

            BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, hafta sonu geldiği Beyşehir’de devam eden Beyşehir-Konya Karayolu bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi.             Akış, incelemenin ardından yaptığı..

“Hizmet İçin Yola Çıktık”

            BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, hafta sonu geldiği Beyşehir’de devam eden Beyşehir-Konya Karayolu bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi.

            Akış, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, seçimlerde yollarla ilgili verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Yapılamayacak olan hiçbir vaadde bulunmadıklarını, bundan sonra da bulunmayacaklarını belirten Akış,  bugün Konya Beyşehir duble yol güzergahında beş müteahhitin ayrı ayrı bölümlerde yoğun bir çalışma temposuna girdiğini vurgulayarak  şu değerlendirmelere yer verdi:

“Beyşehir-Konya Karayolu  güzergahında duble yol çalışmaları ile ilgili büyük bir çalışma var. Aynı şekilde yeni Konya Antalya yolu olacak Gembos yolunda da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Ak Parti seçim için değil, hizmet için yola çıkmıştır.”

Akış, açıklamasının son bölümünde ise sadece Beyşehir’in ya da belirli bir bölgenin değil tüm Konya’nın milletvekili olduğunu da belirterek, tüm Ak Parti Konya Milletvekilleri ve parti teşkilatları ile birlikte Konya merkez, ilçe, belde ve köylerin sorunlarının takipçisi olduklarını ve çözüme kavuşturmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL