ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Peygamber Sevgisi” Anlatıldı

  DERBENT-Mübarek mevlit kandili Derbent ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı. İlçe merkezinde yatsı namazını müteakip Derbent Belediyesi tarafından bir konferans programı tertip edildi. Belediye İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen..

“Peygamber Sevgisi” Anlatıldı

 

DERBENT-Mübarek mevlit kandili Derbent ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

İlçe merkezinde yatsı namazını müteakip Derbent Belediyesi tarafından bir konferans programı tertip edildi.

Belediye İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa vatandaşların katılımı da yoğun oldu. Programı Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da izledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Derbent ilçesinde uzun yıllar önce imam olarak görev yapan Konya’da Dini Yüksek İhtisas Kursiyerlerinden Turan Demircioğlu “Peygamber Sevgisi”ni anlatan bir konferans verdi. Yaklaşık 2 saat süren konferansın sonunda  Demircioğlu, katılımcıların yönelttiği dini konulardaki çeşitli soruları da cevaplandırdı. Program yapılan duaların ardından sona erdi. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar,  konferansın sonunda konuşmacı Turan Demrcioğlu’na geceye katkılarından dolayı çini işlemeli bir tabak takdim ederken, llçe halkının ve Müslümanların mevlit kandilini tebrik etti.  (Haber: Ali Rıza Önses)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL