ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Seydişehir ve Çevre İlçelerdeki Ekonomik İşbirliği”

  SESİAD’ın Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından onay gören “Seydişehir ve Çevre İlçelerdeki Ekonomik İşbirliği” konulu projesi kapsamında yapılan toplantı içeriğinde Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Yalıhüyük, Ahırlı ilçelerinin sorunları, bu..

“Seydişehir ve Çevre İlçelerdeki Ekonomik İşbirliği”

 

SESİAD’ın Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından onay gören “Seydişehir ve Çevre İlçelerdeki Ekonomik İşbirliği” konulu projesi kapsamında yapılan toplantı içeriğinde Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Yalıhüyük, Ahırlı ilçelerinin sorunları, bu sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşlarına düşen görevler konuşuldu.

SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli, “Sivil toplum kuruluşları olarak bizler yatırımcı ve girişimcilere yön vererek bölgemizde var olan ve aşılamayan problemleri başta Beyşehir ve diğer ilçelerle ortaklaşa atacağımız adımlarla çözüme kavuşması için üzerimize düşeni yapmalıyız.”diye konuştu.

BEYSİAD Başkanı Atila Almaz ise Beyşehir ve Seydişehir’in rakip değil birbirlerinin tamamlayıcısı konumda olan, bölgenin önde gelen ilçelerinden olduğunu ve bu toplantıların devam etmesi gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL