ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bayavşar Belediyesinin Sitesi Hacklendi

            BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar Belde Belediyesi’nin resmi internet sitesi hacklendi. Bölücü terör örgütü üyesi bir grup hacker, geçtiğimiz günlerde gece yarısı siteye saldırı..

Bayavşar Belediyesinin Sitesi Hacklendi

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar Belde Belediyesi’nin resmi internet sitesi hacklendi. Bölücü terör örgütü üyesi bir grup hacker, geçtiğimiz günlerde gece yarısı siteye saldırı gerçeklştirdi  ve giriş sayfasının haberler bölümüne    bebek katili Öcalan ile örgütün sözde lider kadrosunda yer alan bazı isimler ile terör örgütü mensuplarının fotoğrafını koydu.
        Asker sivil, genç, yaşlı demeden kan döken terör örgütü PKK’nin hedefi bu kez bir belde belediyesinin resmi web sayfası oldu. Kendilerine Coldhackers  adını veren bir grup bölücü  hacker, gece yarısı saldırdıkları siteyi hackledi.
          Bayavşar Belediyesi’nin www.bayavsar.bel.tr adresli  resmi web sayfasına  yönelik düzenlenen siber saldırının ardından kurum tarafından yapılan şikayet ve suç duyurusu üzerine  İlçe Jandarma Komutanlığı Bilişim Suçları  birimleri tarafından olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
          Bayavşar Belde Belediye Başkanı Polat Yetkin, kurumun resmi internet sitesinin hacklenmesi üzerine ilgili makamlara suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.Yetkin, siteye yapılan siber saldırı üzerine, olaya kısa sürede müdahale edilerek kirli propagandanın yayınının  kesildiğini  belirterek,  sayfanın yeniden düzenlenerek önümüzdeki günlerde yayına gireceğini söyledi.
          Hacklenen belediyenin resmi web sayfasına ise  “sitemiz yenilenmektedir, kısa bir süre sonra sizlerleyiz. Anlayışınız için teşekür ediyoruz” yazısı konuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL