ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

10 Milyonla Ortadan Kayboldu

             BEYŞEHİR – Beyşehir’de kuyumculuk yapan 35 yaşındaki Yusuf A., müşterilerinin kendisine emanet ettiği altın ve paralarla birlikte ortadan kayboldu. Yaklaşık 10 milyon liralık altın..

10 Milyonla Ortadan Kayboldu

             BEYŞEHİR – Beyşehir’de kuyumculuk yapan 35 yaşındaki Yusuf A., müşterilerinin kendisine emanet ettiği altın ve paralarla birlikte ortadan kayboldu. Yaklaşık 10 milyon liralık altın ve parayla kayıplara karıştığı iddia edilen Yusuf A. hakkında 30’a yakın mağdur Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
            Yusuf A.’nın ortağının yanı sıra para karşılığında gram altın satın alıp, kar payı karşılığında emanet etmesi için bırakan müşterelerilerinin de altın ve paralarını da aldığı öne sürüldü. Yaklaşık 10 milyon liralık altın ve parayla kayıplara karıştığı öne sürülen Yusuf A. Kendisine para ve altın emanet eden aralarında devlet memurları ve yurtdışında çalışan gurbetçilerinde gelmesiyle bu rakamın artacağı ileri sürülüyor.
            Yusuf A., babası Cengiz A. ile kardeşi Mehmet A. hakkında Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkartıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL