ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

2 Ayrı Kaza 9 Yaralı

        BEYŞEHİR-İlk kazada, bir otomobilin kavşağa ve sinyalizasyon direğine çarptıktan sonra havalanarak aynı şeritteki bir başka aracın üzerine düşmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Agah..

2 Ayrı Kaza 9 Yaralı

        BEYŞEHİR-İlk kazada, bir otomobilin kavşağa ve sinyalizasyon direğine çarptıktan sonra havalanarak aynı şeritteki bir başka aracın üzerine düşmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Agah K. yönetimindeki 42 B 5439 plakalı otomobil, Antalya Caddesi üzerinde seyir halinde iken orman kavşağında kontrolden çıktı. Önce kavşağa ardından sinyalizasyon direğine çarparak kontrolünü kaybeden otomobil aynı şerit üzerinde seyir halinde olan Mevlüt S. yönetimindeki 42 BCN 16 plakalı aracın üzerine düştü. Kazada, 42 B 5439 plakalı otomobilin sürücüsü devrilen otomobilin içerisinde sıkıştı. Sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren çalışmaları neticesinde sıkıştığı yerden çıkarılarak Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer otomobilin sürücüsü ile araçtaki 4 yolcu ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hastaneye kaldırılan sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.
       Diğer kazada ise, bir otomobilin şarampole devrilerek takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Hatice Y. idaresindeki 34 U 0460 plakalı otomobil Beyşehir-Akseki Karayolu’nun 1. kilometresinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan çocuklar E.Ö.Y. ve A.H.Y. yaralandı. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL