ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

2 Kişi Silahla Vuruldu

             BEYŞEHİR – Olay, ilçeye bağlı Karaali Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hayvan otlatan Mevlüt E. (67), aralarında daha önceden husumet bulunan kişilerin traktör üzerinden..

2 Kişi Silahla Vuruldu

 

           BEYŞEHİR – Olay, ilçeye bağlı Karaali Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hayvan otlatan Mevlüt E. (67), aralarında daha önceden husumet bulunan kişilerin traktör üzerinden silahla açtığı ateş sonucu yaralandı. Olay sırasında evinin bahçesinde çalışmakta olan Müslüm E. (17) de silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu. Vücudunun çeşitli yerinden yaralanan Mevlüt E. ile 17 yaşındaki genç, ambulans ve özel bir araçla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Mevlüt E., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, elinde kırık olduğu belirlenen Müslüm E., Konya’ya sevk edildi. Yaralıların her ikisinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri, olaydan sonra acil servis önüne gelerek güvenlik önlemi aldı. 
           Hastaneye gelen yaralı yakınları, traktör üzerinde bulunan aralarında daha önceden husumet bulunan iki kişiden İ.I.adlı kişinin tabanca ile ateş açması sonucu olayın yaşandığını, alanda bulunan çocukların ise şans eseri kurşunlara hedef olmaktan kurtulduğunu iddia etti. Yaralı yakınları, olayda kurşunlara hedef olan otlaktaki bir ineğin de telef olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, firari olan 2 şüphelinin peşine düştü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL