ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

2012 Beyşehir Birincisi Musa Ersen

      BEYŞEHİR – Final dershanesi öğretmenlerinden Mustafa demirci Beyşehir birincisi Ersen’i kutlarken sınav sonuçlarını değerlendirdi.           1 nisan 2012 tarihinde yapılan Türkiye geneli ygs..

2012 Beyşehir Birincisi Musa Ersen

 

    BEYŞEHİR – Final dershanesi öğretmenlerinden Mustafa demirci Beyşehir birincisi Ersen’i kutlarken sınav sonuçlarını değerlendirdi.
          1 nisan 2012 tarihinde yapılan Türkiye geneli ygs sınav sonuçları 20 nisan 2012 tarihinde açıklandı. Sınav sonuçlarını öğretmen arkadaşlarımızla değerlendirdik. Alınan sınav sonuçlarına göre Beyşehir birincilerini dershanemizden çıkardık. Beyşehir Final Dergisi Dershanesi yakın tarihte hizmete geçmesine rağmen, yerel eğitimde önemli bir değer haline gelmiştir. Dershanemizin geçliğe aşıladığı umutla ışıldayan bir eğitim kurumu olmuştur. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yine başarıyı hedeflemiş ve etkin çalışmalarıyla YGS’de yine hedefine ulaşmıştır.
        Sınav sonuçlarına göre dershanemiz öğrencilerinden Musa Ersen LGS 1’de 450.038 LGS 449.047 puan alarak ilçemizde birinciliğini göğüslemiştir. Kuruluşundan bu güne kadar yüksek öğretim kurumlarına bir çok öğrenci kazandıran Beyşehir Final Dergisi Dershanesi 2011-2012 YGS sonuçlarına göre her alanda Beyşehir birincisini çıkararak ilçemizin eğitim seviyesine önemli bir katkıda bulunmuştur” dedi.

            YGS’de Beyşehir birincili olan Musa Ersen’de çalışmalarında büyük destek veren Final Dergisi Dershanesi öğretmenlerine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL