ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Aday Adayları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

            BEYŞEHİR – Yakamanastır  tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile partinin aday..

Aday Adayları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

            BEYŞEHİR – Yakamanastır  tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile partinin aday adayları bir araya geldi.

            İlçe Başkanı Nafiz Huğlu , katılımcılara ‘hoş geldiniz’ konuşmasının ardından adaylara uyarılarda bulundu.

            Huğlu,  yaptığı konuşmada, ilçede 11 aday adayının olması, adayların ilçeye hizmet getirme arzusu içinde olduğunu söyledi. İktidar ile aynı dili konuşan bir belediyecilik anlayışının ciddi bir motivasyon sağladığını söyleyen Huğlu, “Ufuk ve vizyon sahibi bir belediyecilik anlayışı merkezi hükümet ile aynı dili konuşan belediyecilik anlayışı Beyşehir’i bir adım daha öne geçirecektir” dedi.

            “Her aday adayı arkadaşımız bu görevi alabilmek adına yola çıktı’” diyen Huğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Adaylarımız  arasında güzellik, birlik, beraberlik, hoş görü, dayanışma ve muhabbet olması gerçekten Ak Parti felsefesine, Ak Parti geleneğine yakışır bir şekilde hareket etmiş olmanızdan dolayı tüm belediye başkanı aday adaylarımıza teşekkürlerimi ve takdirlerimi sunuyorum. Bundan sonra adayların birbirinin ayağına basmadan, birbirini üzmeden, rencide etmeden bu süreci tamamlamasını bekliyoruz. Sayın Başbakanımızın bir toplantıda dediği gibi, hiçbir bakanın, milletvekilinin arkadaşını aday yapma durumunda değiliz. Biz milleti daha çok kucaklayan, millet nezdinde daha çok mahzar olmuş arkadaşımızı bulup aday göstereceğiz. Her arkadaşımız şunu iyi bilsin ki nasipten ötesi olmaz. İnşallah aday açıklandıktan sonra da bu birlik ve beraberliğimizi, aramızdaki bu hoş görümüzü, dostluğu ve partimizde olan dayanışmamızı ve desteğinizi seçimlere kadar sürdüreceğimize inancım sonsuzdur. Hepinizden isteğimiz, aday olan arkadaşınızın yanında yer almaktır” dedi.

            Huğlu son olarak, 30 Mart 2014 belediye başkanlığı seçimlerinin bu hoşgörü ve dayanışma  içinde tamamlanarak Beyşehir’in kazanması Ak Parti’nin kazanmasını umut ederek ve şimdiden 30 Mart belediye başkanlığı seçiminin Beyşehir’e ve partimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

            Basın açıklamasının ardındın Ak Parti İlçe Yönetimi ve başkan aday adayları basına kapalı bir toplantı düzenledi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL