ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

        BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Belediye Meclis Salonu’nda Ağustos ayı olağan toplantısını yaptı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin katılımı ile..

Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

        BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Belediye Meclis Salonu’nda Ağustos ayı olağan toplantısını yaptı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin katılımı ile başlayan toplantıda belediye meclis üyeliğinden istifa eden MHP Belediye Meclis Üyesi Avukat Saliha Metli’nin yerine MHP Belediye Meclis Yedek Üyesi Avukat Mustafa Ünal katıldı.
         Avukat Saliha Metli’den boşalan Plan ve Bütçe Komisyonu’na Cemil Çavuşoğlu seçilirken, imar ve şehircilik konularının görüşüldüğü toplantıda gündemdeki konular oy çokluğu ve oy birliğiyle kabul edildi.
         Doğalgaz konusuna da meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Murat Özaltun, Beyşehir ziyaretinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na konuyla ilgili bir dosya sunduklarını ve Bakan Davutoğlu’nun da bu konuda yardımcı olacağını söylediğini kaydetti.
          Başkan Özaltun, “Beyşehir’deki eksikliklerin başında doğalgaz geliyor. Geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile de konuyu paylaştım ve taleplerimizi içeren bir dosyayı kendilerini sundum. Sayın Bakanımız gerek bakanlar düzeyinde, gerekse başbakanlık düzeyinde Beyşehir’e doğalgazın kazandırılması konusunda yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade ettiler. Diğer taraftan Milletvekillerimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı’da doğalgazın Beyşehir’e gelmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar. Yine Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Akyürek’de doğalgaz konusunda bize gereken desteği veriyor. İnşallah hep birlikte bu çalışmaları sürdürecek ve Beyşehir’e doğalgazı kazandıracağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL