ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti’de temayül yoklaması zamanı…

  BEYŞEHİR-AK Parti’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday adayları ile ilgili teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla temayül yoklaması..

AK Parti’de temayül yoklaması zamanı…

 

BEYŞEHİR-AK Parti’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday adayları ile ilgili teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla temayül yoklaması yapılacağı bildirildi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Zengin, yaptığı açıklamada, önceki gün Konya İl Teşkilatı’nda yapılan ilçe parti teşkilat başkanlarının da katıldığı toplantıda katılımcıların temayül yoklaması konusunda bilgilendirildiğini söyledi.

      Zengin, temayül yoklamasına Beyşehir’den de aday adaylığı müracaatı yapan ve başvuruda bulunmaya hazırlanan diğer isimlerin de girebileceğini söyledi.

      27 Ekim Pazar günü saat 10.00’da başlayacak temayül yoklamasında, İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partili Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri, partili ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, tüm ilçe belediye meclis üyeleri, ilçeye bağlı belde başkanları, ilçeye bağlı partili belde belediye başkanları, mahalle başkanları (ana kademe) köy temsilcileri oy kullanacak. Temayül yoklamasında teşkilat üyeleri sandık başına giderek Büyükşehir Belediyesi ve 31 ilçe belediye başkanlığı için kimi belediye başkan adayı görmek istiyorsa onun için oy kullanarak kanaatlerini bildirilecek. Temayül yoklamasından çıkacak sonuçlar, genel merkeze sunulacak ve değerlendirmeler yapıldıktan, sonra kamuoyu yoklamalarının ardından nihai karar genel merkez tarafından verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL