ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de AK Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, bir düğün salonunda yaptığı konuşmada, Beyşehir’de yapımı planlanan yeni devlet hastane binası projesiyle ilgili..

AK Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de AK Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, bir düğün salonunda yaptığı konuşmada, Beyşehir’de yapımı planlanan yeni devlet hastane binası projesiyle ilgili ortaya çıkan engellemelerden bahsetti.Hastane projesinin yeriyle ilgili hususta her türlü hassasiyetin göz önüne alınarak, ormandaki ağaçların korunmasıyla ilgili tüm çalışmaların yapıldığını belirten Baloğlu, buna rağmen işi karıştıran ve AK Parti’ye zarar vermek isteyenlerin girişimleri sonucu projenin engellenmeye çalışıldığını ifade etti.Bu durumun mutlaka aşılacağını vurgulayan Baloğlu, şunları kaydetti:”Biz bu engellemeleri aşacak Güce ve potansiyele sahibiz. Ama tabii ki halkın da bunu çok iyi bilmesi lazım. Halkın, hizmet için çırpınıp didinenlerle, bunları engellemeye çalışanları çok iyi bilmesi lazım. Bunları halka çok iyi anlatmak lazım. Adeta Türkiye’nin o sıçrayışını, ilerlemesini, yükselişini durdurmak isteyen çevrelerin, bizim içimizde yapmaya çalıştıkları karışıklıklarla neleri yapmak isediklerini ve neleri planladıklarını hepimiz görüyoruz. Bu durumda, bu ahval içinde bize düşen, dik durmak ve davamıza sahip çıkmaktır.  Biz yolumuza devam ediyoruz. Sayın başbakanımız dik duruşuna devam ediyor.”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise bölgede hayata geçirilen yol projeleri konusundaki son gelişmeler ve yaşanan bazı sıkıntılarla ilgili bilgiler verdi.

Milletvekillerinin katkısıyla Beyşehir’de 150 yataklı hastane yapımının yatırım programına alınmasına rağmen, hala bazı sıkıntıların yaşandığını anlatan Huğlu, teşkilat olarak yeşile verdikleri önemin ortada olduğunu, bugüne kadar 700 fidan dikerek hatıra ormanı oluşturduklarını dile getirdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL