ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti Beyşehir Danışma Meclisi Toplandı

             BEYŞEHİR – Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Cem Zorlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu,..

Ak Parti Beyşehir Danışma Meclisi Toplandı

 

           BEYŞEHİR – Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Cem Zorlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer katıldı.
            AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ise terörün, Türkiye’nin ilerlememesi için düşmanları tarafından desteklendiğini ifade etti. Asker ve polisin terör sürecinde başarılı olduğunu belirten Kabakçı, Türkiye’nin teröre harcadığı parayı daha hayırlı işlerde kullanma imkanının bulunduğunu kaydetti.
            AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, AK Parti Beyşehir Teşkilatı tarafından düzenlenen 30. Danışma Meclisi toplantısında, başkanlık sisteminin yakında gündeme geleceğini söyledi. Sistemin vatandaşların onayına takdim edilecek bir mesele olduğunu bildiren Zorlu, “Recep Tayyip Erdoğan şu ana kadar ne istediyse bu millet için, sizin için istedi. Buna canı gönülden inanıyoruz. Başkanlık sistemi öncesi sürekli yanlış bir propaganda yapılmaya çalışılıyor” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL