ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti Danışma Meclisi Toplandı

  BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir 29.Danışma Meclisi toplantısı Cumartesi günü Göl düğün salonunda Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili M.Akif Göksu, ilçe ve belde..

Ak Parti Danışma Meclisi Toplandı

 

BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir 29.Danışma Meclisi toplantısı Cumartesi günü Göl düğün salonunda Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili M.Akif Göksu, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasını Ak Parti İlçe başkanı Nafiz Huğlu yaptı. Huğlu’nun  ardından Belediye Başkanı Taşçı’da yaptığı icraatları anlattı.

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış toplantıda yaptığı konuşmada, birçok ülkede kriz yaşandığı bir dönemde Türk ekonomisinin istikrarıyla gücünü ortaya koyduğunu söyledi.
            Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da, Beyşehir’e kazandırılması planlanan yeni yatırımlardan ve halen yatırım çalışmaları devam eden projelerdeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

            Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kamuoyunda Gembos yolu olarak bilinen yeni Konya-Antalya Karayolu ve Konya – Beyşehir arasındaki duble yol çalışmalarına değindi. Bu yolların yapımının düne kadar hayal iken, bugün yapım aşamasına geldiğini ve geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini anlatan Akyürek, bu yolların tamamlandığında Beyşehir’in bir başka Beyşehir olacağını belirtti.

            Toplantıda son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya İl Başkan Vekili M.Akif Göksu, yürürlüğe giren yeni Büyükşehir yasası ile ilgili partililere bir sunum yaptı.

            Toplantıda, Ak Parti’ye katılan HAS Parti eski Beyşehir İlçe Başkanı Ali Şanal’a parti rozetini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ilçe Başkanı Nafiz Huğlu birlikte taktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL