ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti Seçim Çalışmalarını Başlattı

            BEYŞEHİR-AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler için seçim çalışmalarına Beyşehir’de düzenlediği çalışma kampı ile başladı.           ..

AK Parti Seçim Çalışmalarını Başlattı

 

          BEYŞEHİR-AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler için seçim çalışmalarına Beyşehir’de düzenlediği çalışma kampı ile başladı. 
          İlçe Başkanı Mustafa Ak başkanlığında düzenlenen çalışma kampına, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcı M. Akif Göksu, Selçuklu İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcıları Mehmet Yavaş, Mehmet Güvenç, Mustafa Hakan Özer, Mustafa Uzbaş, Nedim Selek, Hüseyin Vural, Mustafa Ünal, M.Yavuz Tezcan ve Mithat Bezirci katıldı.
          Beyşehir Anamas Otel ve Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisinde düzenlenen çalışma toplantılarında, 2014 yerel seçimlerine kadar yapılacak teşkilat çalışmaları, seçim çalışmalarında koordinasyonu sağlayacak ekip üyelerinin seçimi ve değerlendirilmesi, sandık kurullarının belirlenmesi konuları ele alındı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL