ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akkanat Ailesinden Bir Okul Daha

          KONYA – Beyşehir ilçesi Yeni Mahalle’de yapılacak olan 12 derslikli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nin yapımı ile ilgili Vali Aydın Nezih Doğan başkanlığında protokol imza..

Akkanat Ailesinden Bir Okul Daha

          KONYA – Beyşehir ilçesi Yeni Mahalle’de yapılacak olan 12 derslikli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nin yapımı ile ilgili Vali Aydın Nezih Doğan başkanlığında protokol imza töreni düzenlendi
          İmza törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Akkanat katıldı.
           İmza töreninde konuşan Vali Doğan, bir çok defa okul bağışı nedeniyle bir araya geldiklerini belirterek, “Bu sefer benim için biraz daha farklı. Daha önce Akkanat ailesi bize şehir merkezinde bir okul için açık çek vermişti. Şuanda kendilerinin yapacağı okuldan merkezde 2 tane yapıldı. Beyşehir’de engellilerimiz için yapılacak 12 derslikli uygulama ve eğitim merkezi sadece okul bağışı anlamına gelmiyor. Engellilerimize yönelik kamu hizmetlerinin gelişmesi anlamına geliyor” dedi. Beyşehir Belediye Başkanı             İzzet Taşçı da, “Beyşehir eğitim yolunda yapılan yatırımlarla hızlı bir şekilde ilerliyor. 12 derslikli özürlüler eğitim merkezinin kazanılmasında bize destek olan Akkanat ailesine teşekür ediyorum. İnanıyorum ki hayırseverlerimizin yatırımı ile eğitimde daha ileriye gideceğiz” şeklinde konuştu.
          Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise, Konya’da 2003 yılından itibaren hayırseverler tarafından bin 601 derslik yapıldığını, bunun da 110 dersliğinin Akkanat ailesine ait olduğunu söyledi. Her zaman eğitime katkı vereceklerini ifade eden iş adamı Kamil Akkanat da, 2012-2013 eğitim öğretim yılına 12 derslikli binayı yetiştirmeyi planladıklarını açıkladı. 
         Daha sonra protokol Vali Aydın Nezih Doğan, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Beybo A.Ş. adına Kamil Akkanat tarafından imzaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL