ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akparti Beyşehir İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Taşcı’ya ziyaret

  Beyşehir – Akparti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile tam kadro Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret ettiler. Akpartili yöneticiler,kısa bir süre önce gerçekleştirilen..

Akparti Beyşehir İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Taşcı’ya ziyaret

 

Beyşehir – Akparti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile tam kadro Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Akpartili yöneticiler,kısa bir süre önce gerçekleştirilen Akparti Beyşehir İlçe Kongresinin ardından göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerine Başkan Taşcı’nın yaptığı ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulundular.

Ziyarette ilk olarak konuşan Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Belediye Başkanımıza iade-i ziyarette bulunmak için geldiklerini belirterek; “Beyşehir’in her meselesinde dün olduğu gibi bundan sonrada teşkilatımız Belediyemiz ve Milletvekillerimiz ile el ele vererek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz teşkilat olarak yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhu ile inanıyorum ki en kısa süre içerisinde halkımızın beklentilerine cevap verecek projeler üreteceğiz.Mevcut devam eden projelerimizi sonuna kadar takip ederek neticelendireceğiz. Halkımızın da bizden beklentileri zaten bu yönde. Bizden büyük beklentiler var. İnşallah Allah’ın izni ile hepsini bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’da Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu’nun söylediklerine tamamen katıldığını ifade etti. Beyşehir’in tarihinde olmadığı kadar önemli bir avantajı yakaladığına dikkat çeken Başkan Taşcı; “Biz Belediye hizmetlerimizde de teşkilatımız ve milletvekillerimizin desteğini arkamızda hep gördük. Bu destek ve halkımızın bize olan güveni sayesinde çok daha büyük çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.

Ziyaret sırasında Akparti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin de Belediye çalışmaları ile ilgili merak ettiği soruları yanıtlayan Başkan Taşcı şuanda devam eden ve önümüzde ki çalışma döneminde yapmayı planladıkları projeleri parti yöneticileri ile paylaştı.

Ziyaret toplu çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL