ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ali Sarı da Türkiye şampiyonu

         BEYŞEHİR-Beyşehirli milli tekvandocumuz Ali Sarı +87’de birincilik kürsüsüne çıktı.             Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde müsabakalarını yapan ve..

Ali Sarı da Türkiye şampiyonu

 

       BEYŞEHİR-Beyşehirli milli tekvandocumuz Ali Sarı +87’de birincilik kürsüsüne çıktı.

            Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde müsabakalarını yapan ve +87 kiloda madalya şansı arayan Beyşehirli milli sporcumuz Ali Sarı, Türkiye birincisi oldu ve altın madalya kazandı.

            Müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek adını finale yazdıran Sarı, birincilik için İstanbul bölgesinden Serdar Yüksel’le karşılaştı. Ali Sarı, rakibini finalde mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu.

            Şampiyonada hafta içerisinde Ali Sarı gibi kardeşi Yunus Sarı da 80 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştu.

            Beyşehirli bir başka sporcumuz Celal Keleş, 80 kiloda Türkiye üçüncüsü olurken, 74 kiloda mücadele eden Sarı kardeşlerin en küçüğü Muhammet Talha Sarı ise ilk 8 derece içerisinde yer almayı başardı.

            Beyşehirli tekvandocularımız Alanya’daki şampiyonada 2 birincilik, 1 ikincilik derecesi elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı ve ilçenin gururu oldu.

             

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL