ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölünde Temizlik Sürüyor

            BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü Milli park sahasında Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü ile Konya Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından ortaklaşa yürütülen..

Beyşehir Gölünde Temizlik Sürüyor

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü Milli park sahasında Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü ile Konya Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından ortaklaşa yürütülen ve Beyşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor.
           Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Orman ve Su İşleri Müdürlüğümüz ile İŞKUR Beyşehir Gölü Milli Parkı için çzok önemli bir çalışma yürütüyorlar dedi. Yapılan çalışmalardan dolayı Konya Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürü Ahmet Duran ile Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan’a teşekkür eden Başkan İzzet Taşcı; “Burada yürütülen temizlik çalışmaları tamamlandığında Beyşehir Gölü çevresinde ciddi oranda temizlik yapılmış olacak. Böylece Türkiye’nin en büyük milli parkı artık daha da temiz olacak. Burada yapılan çalışmalarla her gün Beyşehir Gölü’nün ve milli park sahamızın güzellikleri daha da ortaya çıkmakta. Beyşehir Gölü havzamızda yaşayan tüm vatandaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
            Beyşehir Gölü Milli park sahasında Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü ile Konya Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından ortaklaşa yürütülen ve Beyşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışan işçilerin de Arıkbey Tekstil tarafından karşılandığını da hatırlatan Başkan Taşcı; “Saygıdeğer büyüğümüz Ali Akkanat bey’e ve Arıkbey Tekstil Genel Müdürü Cahit Dursun’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL