ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Arabaşı gecesinde buluştular

BEYŞEHİR-Beyşehir  İlçe Belediyesi tarafından Taş Köprü Aile Çay Bahçesi Tesisleri’nde Arabaşı Gecesi etkinliği düzenlendi.  Beyşehir Belediyesi’nin organize ettiği Arabaşı gecesi programına Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa..

Arabaşı gecesinde buluştular

BEYŞEHİR-Beyşehir  İlçe Belediyesi tarafından Taş Köprü Aile Çay Bahçesi Tesisleri’nde Arabaşı Gecesi etkinliği düzenlendi. 

Beyşehir Belediyesi’nin organize ettiği Arabaşı gecesi programına Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Havaların soğuması ve uzun kış gecelerinin gelmesiyle sohbet ortamlarına vesile olan Arabaşı gecelerinin birlik, beraberliği ve kaynaşmayı pekiştirdiğini belirten Belediye Başkanı Özaltun, Beyşehir halkını Arabaşı gecelerinde buluşturmaya devam edeceklerini, Arabaşı gecelerinin geleneksel hale geleceğini söyledi.

Su ve un karışımı ile hazırlanan, özel sos ve tavuk suyu çorbasıyla servis edilen Arabaşının gelen konuklara hem geçmiş zamandan gelen yemek kültürünü yaşamanın zevkini, hem de lezzet dolu dakikalar yaşattığı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL