ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Atatürk Anadolu SML inşaatı yükseliyor

BEYŞEHİR-Beyşehir Atatürk  Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yeni hizmet binasının yapımı sürüyor. Beyşehir Devlet Hastanesi yanında yıllardır eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yapımı tamamlandıktan sonra yeni binasında hizmet vermeye..

Atatürk Anadolu SML inşaatı yükseliyor

BEYŞEHİR-Beyşehir Atatürk  Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yeni hizmet binasının yapımı sürüyor.

Beyşehir Devlet Hastanesi yanında yıllardır eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yapımı tamamlandıktan sonra yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Yeni bina ile birlikte 200 kişilik pansiyon da yer alacak.

Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi’nin hemen arkasındaki alanda ihaleyi üstlenen firma tarafından yapımı başlatılan okul hizmet binası, hızla yükseliyor. İhale bedeli 3 milyon 484 bin lira olan kompleks, Konya İl Özel İdaresi İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılıyor.

28 Haziran 2013 tarihinde ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanan 24 derslikli  Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet binası ve 200 kişilik pansiyonunda inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Milli Eğitim’e tesliminin yapılarak 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitime açılması bekleniyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL