ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Babaoğlu Huğlu ve Üzümlü’de

BEYŞEHİR – Babaoğlu, ziyaretlerini kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Belediye Meclis Üyesi Halil Çeler ile birlikte gerçekleştirdi. Üzümlü ve Huğlu’da..

Babaoğlu Huğlu ve Üzümlü’de

BEYŞEHİR – Babaoğlu, ziyaretlerini kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Belediye Meclis Üyesi Halil Çeler ile birlikte gerçekleştirdi.

Üzümlü ve Huğlu’da mahalle sakinleriyle buluşan Babaoğlu, yaptığı konuşmalarda, TBMM’nin tatile girmesine rağmen kendilerinin  tatile girmediğine vurgu yaparak, her zaman olduğu gibi yine milletin içerisinde, milletle beraber olmaya devam ettiklerinin altını çizdi, “Konya’da ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz. Son ziyaret durağımız Beyşehir ve mahalleleri Huğlu ve Üzümlü oldu. Ziyaretlerimizde 15 Temmuz darbe girişiminde dik duran milletimize, yani sizlere vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Darbe gecesi Türk Milleti olarak bir bütünlük sergileyerek bu duruşu hep beraber sergiledik. Millet olarak herkes ‘kapı gibi’ arkamızda durdu, hain vatan işgal girişimine ‘dur’ dedi. Şimdi ise teşekkür vakti, ziyaretler yaparak milletimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Babaoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi ile Türkiye olarak sarsıldıklarını vurgularken, “Bu kadar vahşice bir hainliğin gerçekleşmiş olması, yitip giden canlarımız ve sonrasında demokrasinin etrafında kenetlenen Milletimizin gücüyle yaralarımızı hızla sarıyoruz. Türkiye olarak tek vücut olmamız gereken bir dönemin içindeyiz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir taraftan doğrudan darbe girişimini gerçekleştirenleri adalete teslim ederken diğer taraftan, FETÖ’nün işbirlikçisi olarak hemen darbe girişimi sonrasında saldırıya geçen PKK ve DAEŞ terör örgütleriyle mücadelemiz başladı” ifadelerini kullandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, kahvehanelerde buluştuğu mahalle sakinlerine yönelik yaptığı konuşmalarda, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında dik durarak büyük bir kahramanlık örneği gösteren Türk Milleti’ne bir kez daha teşekkür ederken, darbe gecesi şehit olan isimlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL