ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Konya milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu muhtarlarla bir araya geldi. Beyşehir Belediyesi Taş Köprü Aile Çay bahçesinde, sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Mehmet Babaoğlu, 7 Haziran seçimleri için..

Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Konya milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu muhtarlarla bir araya geldi. Beyşehir Belediyesi Taş Köprü Aile Çay bahçesinde, sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Mehmet Babaoğlu, 7 Haziran seçimleri için destek istedi ve yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.
          Kahvaltı programına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti ilçe yönetimi, merkez ve taşra mahalle muhtarları katıldı.
          AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu: “Beyşehir’in nüfusu konusunda ciddi çalışmalarımız oldu. Dünyada 152 bin Beyşehirli var. 8 bin 200’ü yurt dışında, Türkiye’de toplam 144 bin Beyşehirli var dedi.
          Babaoğlu: Allah’ın izniyle vekil olursam Beyşehir’e ve bölgeye yatırımları arttıracağız ve belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla el ele verip ilçeye yatırımlar yapacağız. Beyşehir göç veren değil, göç alan bir şehir olacak ve kalkınacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL