ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma kaçak ve usulsüz ava geçit vermedi

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde Jandarma, gölde 2013 yılında da su ürünlerine yönelik kaçak ve usulsüz avlanmaya göz açtırmadı.  Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı geçtiğimiz yılın 12 ayında da..

Jandarma kaçak ve usulsüz ava geçit vermedi

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde Jandarma, gölde 2013 yılında da su ürünlerine yönelik kaçak ve usulsüz avlanmaya göz açtırmadı. 
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı geçtiğimiz yılın 12 ayında da Beyşehir Gölü’nde avlanma faaliyetlerine yönelik denetim ve kontrollerini sürdürdü. Jandarma Asayiş Bot Timleri, söz konusu dönemde 85 devriye görevi ifa ederken, 65 ayrı olaya müdahalede bulundu. Avlanma faaliyetlerine yönelik kontrollerde 106 balıkçı teknesini kontrol eden Jandarma Timleri, usulsüz olarak avda kullanıldığı belirlenen yaklaşık 40 bin metre ağa el koyarak Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim etti. Jandarma Bot Timi, kanunlara uygun av yapmadığını belirlediği 30 kişiye toplam 25 bin liralık idari para cezası uygularken, 5 balıkçı teknesini ise seferden men etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL