ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başarılı Kur’an Kursu Öğrencilerine Bisiklet

            Beyşehir ilçesinde, başarılı Kur’an Kursu öğrencileri İlçe Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi.        Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından açılan Esentepe Kuba Cami Yaz Kur’an..

Başarılı Kur’an Kursu Öğrencilerine Bisiklet

            Beyşehir ilçesinde, başarılı Kur’an Kursu öğrencileri İlçe Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi.

       Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından açılan Esentepe Kuba Cami Yaz Kur’an Kursu’nun tamamlanması sonrasında gerçekleştirilen Esma-ül Hüsna’yı Ezbere Okuma Yarışması’nda başarı gösteren Kur’an Kursu öğrencileri, Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından sözü verilen bisikletle ödüllendirildi.

         Beyşehir Belediyesi Hizmet binası önünde bisiklet ödülünün dağıtım programı gerçekleştirildi. Törene, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Esentepe Mahallesi Muhtarı Faruk Koçer, din görevlileri ile bisikletle ödüllendirilen 5 öğrenci katıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, Kur’an Kursu öğrencileri için geçtiğimiz günlerde göl üzerinde özel tekne turu düzenlediklerini hatırlatarak, “Tekne turunun yanı sıra, başarılı öğrencilerimize farklı hediyeler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bugün de 5 öğrencimizi bisikletle ödüllendiriyoruz. ”dedi.

            Bu konuda verdikleri her sözü yerine getirdiklerini dile getiren Özaltun, “Esma-ül Hüsna’yı Ezbere Okuma Yarışması’na katılan 5 başarılı çocuğumuza bisiklet sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz.  Gerek eğitim alanında, gerekse spor branşlarında olsun başarılı olan çocuklarımıza hediye vermeye devam edeceğiz ki, hem onları motive edeceğiz, hem de daha başarılı olmalarının önünü açmış olacağız. ”diye konuştu.

        Başkan Özaltun, ödüllendirdiği çocukları bisikleti güvenli alanlarda ve parklarda dikkatli kullanmaları yönünde de uyardı. Çocuklara bisiklet dağıtım programında terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçleri için de törene katılan din görevlileri tarafından dua okundu. Ardından ödüllendirilen çocuklar bisikletlerine kavuştu.  

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL