ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Miraç Kandili mesajı

         BEYŞEHİR-Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel geceler olduğuna dikkat..

Başkan Özaltun’dan Miraç Kandili mesajı

         BEYŞEHİR-Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel geceler olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Manevi duygularımızın doruk noktalara ulaştığı mübarek üç aylarda idrak ettiğimiz Miraç Kandili’nin İslam âlemine hayırlar getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum.” dedi.
         Başkan Özaltun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Peygamber Efendimizin miraca yükseldiği bu önemli günde yapacağımız dualarda ülkemize ve İslam alemine sağlık, barış, huzur temenni ederken, böylesi önemli bir günde dinimizin de temel aldığı insanlık değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak, dualarımızı tüm insanlık adına tamamlayalım.
          Miraç; insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk; Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım.
          Bu duygu ve düşüncelerle, başta Beyşehirli hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL